TROTS OP MIJN SPONSORS

Voor veel merken is motorracen niet alleen de perfecte manier om naamsbekendheid te krijgen maar vooral een manier om samen met relaties een zeer intense sportbeleving te hebben. Een bezoek aan een motorrace is een belevenis die niet makkelijk meer vergeten wordt; de indrukken aan geluiden, geuren, actie, gevaar en passie zijn altijd extreem intens. Naast de getoonde branding tijdens de races zelf is het zowel daarvoor als erna een indrukwekkende setting, waarin dan “jouw” coureur makkelijk aanspreekbaar is. Daarnaast heeft zich rondom Vasco een netwerk aan ondernemers verzameld, die elkaar op deze manier beter leren kennen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en stap zo binnen in een wereld vol adrenaline, spektakel en de uiterste sportieve focus.

Nieuwsmotor

Kort, snel en altijd actueel het allerlaatste motornieuws voor alle motorrijders.

Bihr

BIHR is Europa’s grootste distributeur van onderdelen, accessoires en banden voor motoren, quads/ATV’s en scooters, daarnaast ook van motorkleding en helmen.

RST Motorkleding

Al meer dan 30 jaar is RST gepassioneerd leverancier van hoogwaardige motorkleding. RST is al jaren het absolute nr. 1 merk in het motorgekke Verenigd Koninkrijk. Inmiddels wordt RST gedistribueerd naar meer dan 60 landen en heeft het een wereldwijde reputatie opgebouwd met haar hoogwaardige producten.

Amex Logistics

Amex Logistics is een gespecialiseerde organisatie die uw complete logistieke dienstverlening verzorgt.

Koopmanschap Bouwkosten Advies

In elk stadium van uw plan is beheersen van de bouwkosten essentieel. Koopmanschap Bouwkosten Advies biedt ruim 20 jaar ervaring aan op het gebied van bouwkostenmanagement.

Vandervelde Protection

Kathodische bescherming van staal in water, grond en beton.

Constral serres en kozijnen

Een serre van Constral brengt licht en ruimte in uw huis. U creëert een comfortabele en sfeervolle ruimte, geheel naar eigen wens en smaak

Arai Helmet

Arai helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm.

Biznovation

Biznovation een jong en service-georiënteerd bedrijf waarvan de core business zich richt op management, consultancy, en engineering van virtualisatie oplossingen. Zonder de verkoop van hard- en software kan Biznovation zich een echte onafhankelijke adviseur noemen.

Apreco

Specialist in Prefab, verhuur en verkoop van lasapparatuur.

SJ-Solutions B.V.

Gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van omgevingen voor storage, computing, back-up, archivering en virtualisatie

Stena Line

Stena Line is met haar vele routes en schepen één van de grootste ferrymaatschappijen ter wereld.

Fietsen van Greefhorst

Met een veelzijdig assortiment aan fietsen en de kennis heeft Greefhorst alles in huis om jou goed te adviseren over jouw toekomstige fiets.

G-Wiz

Detachering in de technische automatisering, website ontwikkelingen voor de kleine zelfstandige en de mogelijkheid voor webhosting.