STEUN EEN AMBITIEUZE TOPSPORTER

Motorsport is een bizar dure sport, zo simpel is het. Een motor kost zo een paar duizend Euro. Naast de aanschaf van de motoren zelf gaat er enorm veel geld in onderhoud, benzine, kleding, handschoenen, laarzen, helmen, reizen en wat al niet meer. Daar komt bij dat juist bij motorsport de resultaten nauw samengaan met de kosten, kort door de bocht levert meer geld dus meer prestaties op omdat je daarmee vaker kunt trainen en voor beter materiaal kan zorgen.

Sponsor Vasco vanuit je bedrijf. Vasco krijgt dan jouw bedrijfsnaam op zijn website pak, motor of helm. Uw sponsorbedrag komt helemaal ten goede aan Vasco’s motorsport. In ruil daarvoor krijg je veel media-aandacht, speciale arrangementen tijdens wedstrijden, demonstraties, interviews, presentaties en de mogelijkheid gasten te ontvangen in een uiterst sportieve sfeer. De mogelijkheden zijn enorm. Neem contact met ons op.

Vraag naar de mogelijkheden

ARRANGEMENTEN

Als sponsor beschikt u ook over de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij races van Vasco zoals op het TT-Cicruit van Assen. Biedt uw klanten en connecties een onvertegelijke ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Afhankelijk van de race bieden onze arrangementen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de pitstraat, mooie plekken op de tribune te verkrijgen of zelfs presentaties van Vasco voor en na de race bij te wonen. Kortom, een unieke ervaring die u niet snel ergens anders zult vinden!

OUTFIT

Een motorcoureur wordt door een motorpak beschermd, in het geval van Vasco is dat een Nederlands topproduct van REV’IT. Op zijn pak is ruimte voor sponsoruitingen, die je vaak goed in beeld krijgt op spectaculaire actiefoto’s.

Vasco neemt als ambassadeur zo niet alleen een stukje van je bedrijf mee tijdens zijn spectaculaire races, maar laat uw sponsorlogo zo ook nog eens in een indrukwekkende omgeving stralen!

HELM

Bij motorracen is de motorhelm van de coureur niet alleen het meest zichtbare deel van zijn uitrusting, maar voor zijn veiligheid ook nog eens het belangrijkste. Goed om te weten dat Vasco met Arai, het beste motorhelmenmerk ter wereld, rijdt.

Vasco’s vaste helmdesigner SL Grafics zorgt ervoor dat een sponsoruiting perfect in het unieke design wordt meegenomen èn professioneel in de lak wordt verwerkt.

MOTOR

Een klein aantal bijzondere sponsoren kan “meerijden” op de motor van Vasco. Op zijn Yamaha YZF-R6 is zeer beperkt ruimte, maar het resultaat is uniek: elke uiting gaat immers elke ronde mee en komt zo in beeld bij publiek en fotografen.

Het team zorgt ervoor dat u de beschikking krijgt over professionele actiefoto’s met uw logo in beeld, waarmee u uw commerciële uitingen vanzelf in een zeer aansprekende omgeving terugziet.

FISCAAL AFTREKBAAR

Interesse om Vasco te sponsoren? We ontmoeten u graag om de mogelijkheden te bespreken. Ieder bedrag wordt enorm gewaardeerd en zal volledig worden gespendeerd aan Vasco en zijn carrière in de motorsport.

Administratief wordt alles perfect geregeld, inclusief een keurige factuur, waardoor de sponsorkosten fiscaal volledig aftrekbaar zijn als marketing/promotie.

Vraag naar de mogelijkheden