Helaas heeft het harde werk zich dit weekend op het circuit van Zolder in België niet uitbetaald. Dit weekend veel aan de setting gewerkt en stap voor stap mezelf naar voren gewerkt. Na de 2 kwalificaties had ik een 9e plek. Het veld zat erg dicht op elkaar en ik voelde me goed. Helaas gooide een kleine crash door een technisch probleem roet in het eten. Gelukkig alles in orde en ik kon door het harde werk van het team op zondag gewoon starten.

Helaas was er net voor onze een enorm oliespoor op de baan door de zijspanklasse, waardoor alle races die nog op het schema stonden werden gecanceld! Dit was erg jammer omdat we in de warm up nog wat met de setting hadden gevonden wat zeker werkte. Helaas ging de race niet door. Volgende week rijd ik in de Touris Trophy Mations Cup tijdens de TT van Assen en ik heb hier enorm veel zin in!

Foto: Damon Teerink