Hallo allemaal! Ten eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor dit mooie jaar! In 2015 heb ik enorm veel geleerd en zonder iedereen om mij heen was dit nooit mogelijk geweest. Aan het begin van het jaar was ik nog een beginner in de Moto3 en streed ik voor de laatste punten. Door veel te leren met de hulp van het team kon ik langzamerhand omhoog klimmen. Uiteindelijk vocht ik zelfs voor het podium! Het is natuurlijk niet vanzelf gegaan en we hebben ook de nodige ups en downs gehad. Maar uiteindelijk is het dus steeds beter gegaan. Hopelijk kan ik deze stijgende lijn volgend jaar ook voortzetten, we zijn nog druk bezig met het voorbereiden voor het volgende seizoen! Ik kan nog niks zeggen over volgend jaar, maar we zijn er wel hard mee bezig. Ook gaan de trainingen en het zoeken naar sponsoren gewoon door. Ik hoop dat volgend seizoen nog beter gaat en dat ik nog meer kan leren dan afgelopen jaar. Om dit te bereiken ga ik alles geven!

Voor iedereen die mij dit jaar heeft geholpen en iedereen die mij volgt heb ik de beste wensen! Hopelijk kunnen jullie je dromen en doelen komend jaar vervullen!

Fijne Feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!